Sunday, April 26, 2009

Isadora Kevad 2009 "Blooming Spring"



Isadorat on sel kevadel inspireerinud õitsevad lilled nagu on arusaada ka kevadkollektsiooni pealkirjast. Lauvärvipaletil säravad 5 kevadist tooni nagu aprikoos, vanaroosa, helelilla, rohuroheline ja puukoorepruun, kevadmeigis on kõik need toonid üksteisega kokkusegatud ning tekitavad ka tänavapilti sobiva, üpris tagasihoidliku meigi.

Isadora kevadmeigi saavutamiseks valmista ette näonahk: niisuta, kanna peale oma nahatooniga ühtiv jumestuskreem ning puuder. Lisa põsesarnadele pruunikas-roosat põsepuna, huultele sama tooni huuleläiget või -pulka.
Silmameigiks kanna laugudele heledat nude-tooni lauvärvi või aluskreemi(1), seejärel kanna lau liikuvale osale aprikoositooni(2), sulata see rohurohelise(3) ja puukoorepruuniga(4). Silmkoopapeale kanna vanaroosat(5) ning kasuta highlighterit(6) kulmuluul ja silma sisenurgas. Äärista silmad tugevalt lilla lauvärvi või silmapliiatsiga(7) ning musta silmapliiatsiga(8), kanna ripsmetele tihendavat, pikendavat musta ripsmetušši ja oledki valmis Isadora õitsevaks kevadeks!

No comments:

Post a Comment